Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

Bedre beslutningsgrunnlag med Live Optics

// Bygget for nåtiden, med tanke på fremtiden

Fleksible og skalerbare
IT-løsninger

Ønsker du bedre oversikt over arbeidsbelastning, eller planlegger du en migrering? Live Optics er en programvare som måler, analyserer og behandler karakteristikk for arbeidsbelastning.

Light-Orange_rounded_divider

Bedre beslutningsgrunnlag med Live Optics

Live Optics er et kraftig verktøy for analyse og optimalisering av IT-infrastruktur. Det gir en dyptgående analyse av datasenter og skyressurser, og gir anbefalinger om hvordan ytelsen og ressursbruken kan forbedres.
Programvaren samler inn data om maskinvare, operativsystemer, virtuell infrastruktur, lagring og nettverk, og gjør en grundig analyse for å avdekke eventuelle ineffektiviteter eller flaskehalser. Dette gjør at IT-administratorer kan få en helhetlig oversikt over sin infrastruktur, og ta beslutninger om hvordan den kan optimaliseres.
Live Optics har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt, og gir detaljerte rapporter med anbefalinger og visualiseringer av dataene som er samlet inn. Rapportene kan også integreres med andre verktøy og plattformer, noe som gir en komplett løsning for IT-infrastrukturanalyse og optimalisering.
I tillegg til å forbedre ytelsen og ressursbruken, kan Live Optics også hjelpe med planlegging av fremtidig kapasitetsbehov, samt bidra til å forutsi og løse potensielle problemområder før de blir en hindring for virksomhetens driftskontinuitet.

Hvorfor Live Optics?

Ønsker du å teste Live Optics?

Last ned programvaren på liveoptics.com