Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

Skytjenester

// Bygget for nåtiden, med tanke på fremtiden

Fleksible og skalerbare
IT-løsninger

Orange_rounded_divider

Start skyreisen din med Edge IT
Skytjenester gir mulighet for lagring og behandling av data i skyen og er spesielt designet for å være skalerbare, fleksible og tilgjengelige. Vi tilbyr skytjenester basert på velkjente produkter, tjenester og verktøysett som dekker behov for datalagring, databehandling og databeskyttelse – enten lokalt, i eksterne fasiliteter, en offentlig sky og i et kantmiljø.

Lagring
Løsninger for skybasert lagring kan baseres på lagring as-a-service der du kun betaler for det du bruker, lagringsløsninger for utvidet økosystem med flere nettskyer, eller som utvidet lokal lagring til nettskyen. I tillegg finnes løsninger for lagring av ustrukturerte data, og løsninger for databeskyttelse og sikkerhetskopiering for flere nettskyer.

Vi tilby en rekke skybaserte lagringsløsninger fra flere leverandører. Dette inkluderer også lagringsløsninger fra Dell Technologies som:

  • Elastic Cloud Storage (ECS), er en hyperkonvergert infrastruktur (HCI) -løsning for skybasert lagring med høy ytelse og skalerbarhet.
  • CloudIQ, er en skybasert driftsplattform som gir innsikt i og overvåkning av deres Dell EMC-lagringsmiljøer, inkludert skybasert lagring.
  • Isilon, er en skalerbar lagringsplattform for store mengder data, spesielt for bruk i medie- og underholdningsbransjen, forskning og utdanning og overvåkning og sikkerhet.

Løsningene tilbyr sikker, pålitelig og effektiv lagring av data i skyen, med muligheter for integrasjon med andre skytjenester og on-premise-teknologier.

Bruk av skybasert lagring øker tilgjengelighet, skalerbarhet og pålitelighet, kan være mer kostnadseffektiv enn lokale lagringsløsninger og du sikres tilgang til oppdaterte systemer og infrastruktur med de nyeste funksjonene og teknologiene.

Databehandling
Databehandling tilbys som hybrid eller privat skytjeneste, og gir tilgang til kundeadministrert infrastruktur som muliggjør konsekvent, sikker drift med automatisering og instrumentering på både private og offentlige nettskyer for virtuelle arbeidsprosesser (VMware).

I samarbeid med Dell Technolgies tilby vi løsninger som gir mulighet til å kombinere on-premise IT-ressurser med skyressurser, slik at de kan dra nytte av fordelene ved begge løsningene. Dell EMC PowerMax og VxRail er eksempler på hybrid skytjenester tilgjengelige fra Dell Technologies. Vi tilbyr også privat skytjenester hvor virksomheten kan bygge og administrere egne skyressurser, slik at du har full kontroll over dataene og den underliggende teknologien. Dell Technologies tilbyr en rekke private skytjenester, inkludert VxRack SDDC, VxRack FLEX og Dell EMC VxBlock Central.

En hybrid skytjeneste passer for virksomheter som trenger sikker og konstant drift på tvers av private og offentlige skymiljøer. Tjenesten gir konsekvent og sikker drift i flere miljøer, fra datasenteret, samlokaliseringsstedet, kantplasseringer og implementeringer for offentlig nettsky.

En privat skytjeneste passer for virksomheter som ønsker å komme i gang med skytjenester eller utvide datasenteret til kanten. Tjenesten forenkler driften med innebyggede funksjoner for automatisering av livssyklus.

Skybasert databehandling kan være mer kostnadseffektiv en lokal databehandling, støtter enkel skalering uten å måtte investere i ekstra maskinvare, øker fleksibilitet, forenkler samarbeid og øker sikkerhet.

Sikkerhetskopieringstjenester og Cyber Recovery
Skybasert sikkerhetskopiering og Cyber Recovery er tjenester som hjelper virksomheter med å beskytte data og IT-infrastruktur mot tap eller skade. Sikkerhetskopiering gjør det mulig for bedrifter å sikkerhetskopiere data til en skybasert lagringstjeneste, noe som gir en sikker og pålitelig backup av data i tilfelle av tekniske feil eller datatap. Cyber Recovery gir virksomheter mulighet til å gjenopprette data og IT-infrastruktur i tilfelle av cyberangrep eller andre sikkerhetsbrudd.

En skybasert tilnærming er en effektiv og pålitelig måte å beskytte deres data og IT-infrastruktur på, samtidig som det gir dem fleksibilitet og tilgjengelighet.

Vi tilby en rekke skybaserte løsninger for sikkerhetskopisering og Cyber Recovery fra flere leverandører. Dette inkluderer også løsninger fra Dell Technologies som:

  • Data Domain og NetWorker, for sikkerhetskopiering av data til skyen eller andre eksterne lagringsenheter.
  • PowerProtect Cyber Recovery og VxRail Cyber Recovery, for beskyttelse av data og forretningskritiske applikasjoner.

De skybaserte tjenestene gir virksomheten den fleksibiliteten og sikkerheten som trenger for å beskytte data og sikre at forretningskritiske applikasjoner er tilgjengelige når de trengs. De gir også mulighet til å redusere risiko for tap av data og nedetid, noe som kan ha alvorlige konsekvenser for virksomheten. Ved å velge skybaserte tjenester, kan virksomheten være sikre på at dataene er beskyttet og tilgjengelig, uavhengig av hvor de er lagret.

Nettbasert selvbetjeningsløsning for tilgang til skytjenester
Dell Technologies as-a-Service skytjenester, administreres via en nettbasert selvbetjeningsløsning der du selv kan velge og konfigurere sky- og intrastrukturabonnement etter virksomhetens behov. Løsningen gjør at du kan overvåke og optimalisere tjenestene, tilordne rollebaserte tilganger for brukere, og andre aktører for når du trenger support.

Ønsker du å vite mer om våre skyløsninger?

Ta kontakt med
Dag Lund

E-post: dag@edgeit.no


Tilpassede skytjenester, der du trenger dem

Kombiner smidighet og kontroll i skyen basert på bransjeledende teknologier innen databehandling, lagring og sikkerhet, og få tilgang til fleksible forbrukstjenester.


Hvordan øke motstandsdyktighet mot angrep

Moderne trusler krever helhetlige strategier, og moderne løsninger som inkluderer isolasjon, uforanderlighet og intelligens.

Vi tilbyr også forbruksløsninger, om dette passer bedre for din virksomhet

Med en forbruksløsning får du tilgang til teknologien som er best egnet for virksomheten, den kan skaleres etter behov og du betaler etter faktisk bruk.