Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

IT-infrastruktur

// Bygget for nåtiden, med tanke på fremtiden

Fleksible og skalerbare
IT-løsninger

Orange_rounded_divider

Sammen finner vi gode løsninger
Vi hjelper virksomheter og teknologiledere håndtere den strategiske prosessen, fra idé til resultat. Ta vare på din datakapital med Edge IT.

Edge IT er en kompetansepartner på Dell Technologies, en fullverdig ende-til-ende leverandør av IT løsninger. Vi selger kun løsninger vi har kompetanse på, og gjør det ved å fokusere på få -men ledende leverandører.

Lagringsløsninger
Vi tilbyr lagringsløsninger fra Dell technologies som imøtekommer behovene til virksomheter av alle størrelser. Porteføljen inkluderer tradisjonelle lagringssystemer, løsninger for lagring av ustrukturert data, objektbasert lagring og moderne Software Defined Storage (SDS) løsninger.

Vi leverer bransjeledende og skalerbare lagringsløsninger som reduserer risiko og gir økt produktivitet.

Serverløsninger
Vi tilbyr serverløsninger til både små og store virksomheter. Porteføljen inkluderer tradisjonelle tower- og rack-servere, samt dedikerte modeller for kantløsninger. Dell har også spesialtilpassede servere for høy tetthet og tilpasset nye arbedslaster innen HPC, AI og ML.

PowerEdge-serien fra Dell Technologies er designet fra bunnen av med ende-til-ende sikkerhet i alle ledd.

Hyperkonvergert infrastruktur
Hyperkonvergert infrastruktur (HCI) representerer en innovativ tilnærming til IT-infrastruktur, ved å integrere databehandling, lagring, nettverk, virtualisering, administrasjon og andre relevante tjenester i en enkelt, samordnet løsning.

HCI-systemer er spesielt relevante for små og mellomstore virksomheter som ønsker å dra nytte av fordelene med virtualisering, men som ikke har de samme ressursene som større organisasjoner til å bygge og administrere en kompleks IT-infrastruktur.

Dell tilbyr Hyperkonvergerte løsninger for alle de ledende produsentene.

Ønsker du å vite mer om IT-infrastruktur?

Edge IT hjelper deg å finne beste løsning, for å dekke virksomhetens behov.

Ta kontakt med
Thomas Hansen

E-post: thomas@edgeit.no


Databehandling på nettverkets yttergrense

Med Edge Computing oppnås raskere responstider sammenlignet med tilkobling mot et sentralisert datasenter, da databehandlingen gjøres lokalt.


Hvordan øke motstandsdyktighet mot angrep

Moderne trusler krever helhetlige strategier, og moderne løsninger som inkluderer isolasjon, uforanderlighet og intelligens.

Vi tilbyr også forbruksløsninger, om dette passer bedre for din virksomhet

Med en forbruksløsning får du tilgang til teknologien som er best egnet for virksomheten, den kan skaleres etter behov og du betaler etter faktisk bruk.