Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

Forbrukstjenester

// Bygget for nåtiden, med tanke på fremtiden

Fleksible og skalerbare
IT-løsninger

Orange_rounded_divider

Få tilgang til teknologien som er best egnet for virksomhetens behov, skaler etter behov og betal etter faktisk bruk. I samarbeid med Dell Financial Services tilbyr vi forbrukstjenestene APEX Flex on Demand og Data Center Utility.

Hva er en forbrukstjeneste?
En forbrukstjeneste er en tjeneste der du betaler for bruk av teknologien, etter en pay-per-use tilnærming. Dette gir muligheter for å skalere opp og ned etter behov, og du betaler bare for de ressursene du faktisk bruker. En slik tjeneste kan være egnet for virksomheter som ønsker å redusere kostander ved å unngå å kjøpe og vedlikeholde egen infrastruktur, og for virksomheter som ønsker å kunne skalere opp eller ned etter behov, for eksempel knyttet til sesongvariasjoner.

Flex on Demand
Med Flex on Demand kan virksomheten anskaffe teknologien, og betale basert på faktiske forbruk. Tjenesten gir en fleksibel, on-demand-tilnærming til kapasitet, og der maskinvare- og programvarekonfigurasjoner tilpasses virksomhetens behov. Tjenesten er tilgjengelig for et utvalg lagringstjenester, servere, konvergert og hyperkonvergert infrastruktur, samt databeskyttelse og tjenester.

Tjenesten gir også mulighet for å få tilgang til ekspertise og støtte når de trenger det, slik at de kan fokusere på sine kjerneområder mens deres IT-infrastruktur er ivaretatt.

Sammen definerer vi en forpliktet kapasitet og en bufferkvalitet, og den faktiske bruken måles med automatiske verktøy. Du betaler kun for det du bruker.

Data Center Utility
VData Center Utility er en tjeneste som tilbyr skalerbar og fleksibel IT-kapasitet til virksomheter. Det gir virksomheten mulighet til å kjøpe og administrere IT-ressurser, inkludert servere, lagring og nettverk, som en tjeneste, og betale kun for bruk. Tjenesten er basert på en modell for «pay-per-use» og hjelper virksomheter med å redusere kapitalkostnadene og øke effektiviteten ved å tilpasse IT-kapasiteten til deres endrende behov.

I stedet for å eie og vedlikeholde IT-utstyr, kan virksomheter bruke tjenesten til å få tilgang til kapasiteten de trenger når de trenger det, og betale bare for det de faktisk bruker.

Dette gir en rekke fordeler, inkludert økt fleksibilitet, redusert kapitalkostnad, en enklere IT-infrastruktur, bedre sikkerhet og kontinuitet i virksomheten. Tjenesten støtter også åpne standarder, og er kompatibel med en rekke operativsystemer og programvare.

Sammen ser vi på kapasitetsbehov og forventninger til vekst. Basert på dette lages en prisstruktur basert på konsistent prising etter bruk, og den faktiske bruken måles automatisk.

Ønsker du å vite mer om forbrukstjenester? 

Ta kontakt med
Thomas Hansen

E-post: thomas@edgeit.no


Tilpassede skytjenester, der du trenger dem

Kombiner smidighet og kontroll i skyen basert på bransjeledende teknologier innen databehandling, lagring og sikkerhet, og få tilgang til fleksible forbrukstjenester.


Bedre beslutningsgrunnlag med Live Optics

Ønsker du bedre oversikt over arbeidsbelastning eller planlegger du en migrering? Live Optics er en gratis programvare som måler, analyserer og behandler karakteristikk for arbeidsbelastning.

Vi tilbyr også finansieringsløsninger, om dette passer bedre for din virksomhet

Finansieringsløsninger gir valgmulighet, fleksibilitet og forutsigbarhet. Du får tilgang til den nyeste teknologien, og betaler over tid.