Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

Kompetanse

Få tilgang på solid kompetanse som bidrar med å finne rett løsning for din virksomhet,
bygget for nåtiden med tanke på framtiden.

Light-Orange_rounded_divider

Kompetansepartner IT-løsninger
Edge IT er spesialisert på IT-løsninger. Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Våre rådgivere er oppdatert på det seneste, kombinerer forretningsforståelse med solid teknologi- og porteføljekompetanse, og bistår med å navigere i et komplekst teknologilandskap for å sikre bærekraftige løsningsdesign og tilnærminger.

Enten du trenger hjelp med å opprettholde og modernisere virksomhetens IT-infrastruktur eller spekke en konkret løsning, kan vi bistå. Vi er genuint opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet, og sammen skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Spisskompetanse på porteføljen fra Dell Technologies
Vi har sterk kompetanse på løsninger og tjenester fra Dell Technologies, og er blant Norges mest kvalifiserte løsningspartner innen Dell Technologies dataromsløsninger. Vi innehar kvalifikasjoner innen blant annet APEX skyløsninger, konvergert/hyperkonvergert infrastruktur, databeskyttelse, server og lagring.

Edge IT ble nylig kåret til Dell Technologies «Breakthrough of the year» og vi takker ydmykt for tilliten som våre kunder og samarbeidspartnere har gitt oss.

Ønsker du å vite mer om løsningsdesign fra Edge IT?

Ta kontakt med
Dag Lund

E-post: dag@edgeit.no


Ønsker du hjelp med løsningsdesign
Våre rådgivere bistår med utforming av helhetlig løsningsdesign, eller spesifikasjon av en spesifikk løsning.