Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

Om oss

Transformasjonspartner innen IT-infrastruktur.
Apt for NOW, prepared for NEXT!

Orange_rounded_divider

Vi er Edge IT

Edge IT er en ledende transformasjonspartner innen IT-infrastruktur, med beliggenhet i Oslo og samarbeidspartnere over hele landet. Vi har solid kunnskap og en helhetlig tilnærming til infrastruktur, og benytter oss av de seneste teknologiske løsningene for å bidra til at virksomhetene blir bedre rustet for kontinuerlig videreutvikling og innovasjon.

Vi har betydelig kompetanse innen Dell Technologies, og er blant Norges mest kvalifiserte løsningspartnere innen Dell Technologies dataromsløsninger. Med vår solide kunnskap og erfaring, hjelper vi virksomheter å utnytte sitt potensial gjennom infrastruktur som er tilpasset deres behov og mål.

Sammen finner vi gode løsninger

Vårt fokus ligger alltid på å tilpasse løsningene vi utarbeider til kundenes behov. Derfor jobber vi tett sammen med våre kunder for å finne de best egnede løsningene.

Vi legger vekt på at løsningene og tjenestene vi leverer er bærekraftige, det vil si at de tar hensyn til miljøpåvirkning, forbedrer motstandskraft og er kostnadseffektive både i innkjøp og gjennom løsningens levetid.

Vi arbeider kun med teknologier vi behersker, og vi velger å samarbeide med få, ledende leverandører for å sikre høy kvalitet på tjenestene vi tilbyr. Dette bidrar til å sikre at våre løsninger tilfredsstiller kundenes behov, på en effektiv og skreddersydd måte.

Vi motiveres av å hjelpe våre kunder og partnere å være i forkant

For å kunne hjelpe kunder og partnere med å være i forkant og utnytte sitt potensial, må vi ha god kunnskap om terrenget og ha spesialkompetanse. Dette innebærer at vi må se på helheten og tenke langsiktig, samtidig som vi bidrar med konkrete løsninger og smarte valg som passer for nåtiden og som kan være nyttige i fremtiden.

Vi ønsker å bane vei og fjerne hindringer for våre kunder og partnere, og jobber derfor aktivt med å forberede og muliggjøre. Vi anser teknologi som en viktig faktor i denne prosessen, da det bidrar til å gjøre løsningene mer effektive og tilgjengelige.

Det er viktig for oss å jobbe langsiktig og proaktivt for å kunne hjelpe kunder og partnere med å nå sine mål og utnytte sitt potensial. Gjennom vår spesialkompetanse og evne til å se helheten, samt vår bruk av teknologi som en muliggjører, håper vi å kunne bidra til suksess for våre kunder og partnere.

Apt for NOW, prepared for NEXT!

 

Breakthrough of the year

Edge IT ble kåret til «Breakthrough of the year» på Dell Technologies Partner Awards 2022. Vi har hatt en fenomenal vekst og takker ydmykt for tilliten som våre kunder, samarbeidspartnere og Dell Technologies har gitt oss.

Vi gleder oss til den videre reisen sammen med dere.

Edge IT - Kåret til årets "Breakthrough of the year" av Dell Technologies


Ønsker du hjelp med løsningsdesign
Våre rådgivere bistår med utforming av helhetlig løsningsdesign, eller spesifikasjon av en spesifikk løsning.