Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

Din bedrift står ikke stille.
Det bør heller ikke lagringsløsningen din.

// Bygget for nåtiden, med tanke på fremtiden

Fleksible og skalerbare
IT-løsninger

Bedriften din er absolutt i konstant endring, og med hver eneste større forretningsbeslutning bedriften din tar, følger vanligvis krav om mer arbeidsbelastning og økt lagringskapasitet. Selv om det kan høres banalt ut, spiller det ingen rolle hvilken datalagringsløsning du velger.

Light-Orange_rounded_divider

Skaler opp og ut – ettersom virksomheten din endrer seg
Din lagringsinfrastruktur er en viktig del for å oppnå suksess med implementering av nye digitale løsninger og ikke minst i forhold til den løpende driften av din IT-infrastruktur. Men det kan være vanskelig å velge riktig lagringsinfrastruktur som kontinuerlig kan følge med utviklingen av virksomheten din. Totalt sett er det viktig å velge en lagringsløsning som kontinuerlig kan tilpasses både når det gjelder kapasitet og ytelse, men like mye når det gjelder en fleksibel programvarearkitektur, automatisering, sikkerhet og multicloud-muligheter.

Sjekkliste for lagringskapasitet
Vi har satt sammen en kort sjekkliste om datalagring, som er basert på de typiske kravene og behovene en bedrift vil møte når virksomheten og datavolumene vokser. Klikk nedenfor for å laste ned sjekklisten.

Områder du bør prioritere når du velger lagringsløsning:

Optimal utnyttelse av kapasitet med datareduksjon
Kapasitet er den mest kostbare delen av nye anskaffelser eller kontinuerlig drift av et lagringssystem. Du må derfor være klar over mulighetene med Datareduksjon. Det betyr mer data, på mindre kapasitet. Og betydelig bedre utnyttelse av kapasiteten fører til lavere kostnader.

Nesten alle lagringssystemer fra Dell Technologies har en garantert DRR (Data Reduction Rate) – fra 2:1 og helt opp til 5:1.

Automatisert administrasjon og drift
Verktøy for å automatisere den daglige driften og administrasjonen av lagringssystemer er avgjørende for å oppnå en effektiv drift som samtidig forbedrer ytelsen og reduserer kostnadene. Alle lagringssystemer fra Dell Technologies har en programmerbar infrastruktur som kan forenkle administrasjon og DevOps. Ved hjelp av AI kan du proaktivt overvåke systemets tilstand, eventuelle sikkerhetsutfordringer, ytelse og kapasitet.

Integrasjon for multi-skymiljøer:
På grunn av den store fleksibiliteten bruker de fleste bedrifter tjenester fra Public Cloud-leverandører som f.eks. Microsoft Azure og Amazon. Et moderne lagringssystem må derfor kunne administrere data, uansett om det er i eget datasenter eller i skyen. Programvaren som brukes av Dell Technologies lar deg administrere dataene dine uavhengig av hvor de befinner seg.

 

Ønsker du å vite mer om lagringsløsninger?

Ta kontakt med
Dag Lund

E-post: dag@edgeit.no

Løsninger for alle behov
fra verdens ledende leverandør av lagring

Dell Technologies er i dag verdens største og ledende leverandør av lagringsløsninger. Med sin brede produktportefølje finnes det løsninger for ethvert behov – både for små og veldig store bedrifter.

Verdt å merke seg er Dell Future-Proof Loyalty Program, som er en tjeneste som inkluderer en tilfredshetsgaranti på en rekke produkter fra Dell Technologies, inkludert lagring. I programmet er det også elementer som er med på å beskytte investeringen din, som f.eks Lagringsdatareduksjonsgaranti samt når som helst oppgraderinger, som sikrer at lagringsløsningen din kan oppgraderes kontinuerlig.

Les mer om Future-Proof Loyalty Program

 

 

 

 

Vil du vite mer?


Hvis du ønsker mer informasjon om lagringsløsninger fra Dell Technologies, ta kontakt med oss i Edge IT.