Vi bistår med rådgivning, løsningsdesign, produkter og programvare som gjør virksomheter i stand til å levere tjenester og løsninger til sine ansatte, partnere og kunder.

Galleri

Kontakter

Karenslyst Allè 53, 0279 Oslo

post@edgeit.no

21 09 38 00

Tilpassede skyløsninger,
der du trenger dem

// Bygget for nåtiden, med tanke på fremtiden

Fleksible og skalerbare
IT-løsninger

Kombiner smidighet og kontroll i skyen basert på bransjeledende teknologier innen databehandling, lagring og sikkerhet, og få tilgang til fleksible forbrukstjenester.

Light-Orange_rounded_divider

Multisky er kommet for å bli

Stadig flere virksomheter velger en multisky-strategi som omfatter bruk av to eller flere skyer, offentlige og private. Dette gjøres blant annet for å få tilgang til et bredere spekter av tjenester og sikre fleksibilitet, uten å være låst til enkelte skyleverandører. Mange ønsker dessuten mulighet for skalering etter behov, rask levering av tjenester, spredning av betaling over tid, samt å kunne dra nytte av muligheter hvor som helst der applikasjoner og data lever, inkludert datasenter og Edge-miljøer.

Dell EMC Technologies Cloud Strategy

Løsninger fra Dell Technologies

APEX er en multisky-portefølje fra Dell Technologies basert på ledende teknologi, som gjør det enkelt å hente ut potensialet ved en multisky-strategi. Med APEX kan virksomheten opprettholde kontroll over data, minimere risiko og maksimere ytelsen, og skreddersy løsningen etter behov.